Femur Başları Darbe Direnci Testi ISO 11491

Femur Başları Darbe Direnci Testi ISO 11491

Femur Başları Darbe Direnci Testi ISO 11491, Cerrahi implantlar - Kalça eklem protezleri için seramik femur başlarının darbe direnci için test yöntemini kapsar. EUROLAB, ilgili testleri laboratuvarlarında kusursuz bir şekilde gerçekleştirmektedir.

Femur Başları Darbe Direnci Testi ISO 11491

Bu uluslararası Standart, kalça eklemi protezleri için seramik femur başlarının darbe direncini belirlemek için bir test yöntemini belirtir. Standart, malzeme geliştirme, malzeme karşılaştırması, kalite güvencesi, implant sistemi karakterizasyonu, güvenilirlik analizi ve tasarım verisi oluşturma amacıyla kullanılabilir.

Darbe direnci, kafa / konik yapıya artan enerjinin etkilerinin uygulanması ve kırılmaya neden olmayan maksimum enerjinin belirlenmesi ile belirlenir. Alternatif olarak, darbe yükü, kırılmaya neden olmayan maksimum yükü tanımlayan yarı statik yük bırakma döngüleri ile belirlenebilir.  

EUROLAB, 25 yılı aşkın deneyimi, son teknolojiye sahip laboratuvarları ve uzman ekibiyle birlikte, test, ölçüm ve analiz konularında kusursuz hizmet almanızı sağlar.

Copyright © 2020 | EUROLAB Laboratory Services | Her Hakkı Saklıdır.
WhatsApp